Mar 13, 2012

LapizRazuli Hiuksiwa pookletin tekstuurein :D *Edit 2.4.2012

Edit Eeeeiiiii ole edes todellista, siivosin bodyshoppia ja ihmettelin että 'ihan kuin puuttuisi yksi punainen Ares hius' ja sitten pääsin muokattuihin hiuksiin ja tuijotin sitä epäuskoisena, siellä se oli kauniisti binnaamattomana. *head desk* Tarkastin tietysti paniikissa että JOSKO kenties minulla vain olisi joku vanhempi versio siitä jäänyt kummittelemaan vaan ei, se on väärä MYÖS tuossa uploadatussa versiossa. Latauslinkki vie nyt korjattuun versioon. Eli myös Explosive Red löytyy nyt ihan oikeasti punaisista. Jos tahdot ladata pelkästään korjatun punaisen niin sen voi napata tästä

Juus tällä kertaa pari hiustyyliä http://lapizrazuli.blogspot.com/ sivulta :D

Lapiksen Ares hiustyyli

Lataa Ares

Lapiksen Djinn hiustyyli

Lataa Djinn


Ja se normi blaablaa:
* Värit eri perheitten mukaan kansioituna, MUTTA ei familioidu eli valitettavasti väri ei vaihdu toiseksi saman kampauksen eriväriseksi versioksi
* Sisältää pookletin naturaalit
* Ion värit (http://reinesdelorient.livejournal.com/3608.html)
* Meshit -> http://lapizrazuli.blogspot.com/
* Vanhukset pitävät värinsä, mutta setissä mukana myös kaksi harmaata jotka löytyvät muokattujen hiusten alta
* Kuten aiemmassakin valkoinen saatavana myös blondina tai muokattuna (valitse jompikumpi)
* Shrapnel löytyy setistä ruskeana nimellä "Shrapnel_brown" pidä joko se tai pelkkä shrapnel (löytyy mustien hiusten alta), ei molempia.
* Volatile tekstuuri löytyy png muodossa jos joku tahtoo omia värjäyksiä tehdä käyttäen tuota minun tekstuuriversiotani. (jos teet niin niin jätä linkki kommentteihin niin lisään sen tänne että muutkin löytävät sen :D )

Creditit:
* Pookletin tekstuuri
* Pookletin ja Ion color actionit
* Royalbluessin ottamat kuvat
* LapizRazulin Meshi (http://lapizrazuli.blogspot.com/)

Myönnän että typotin Lapikzen nimen jokaikisessä tiedoston nimessä Lapikseksi v_v Noh ei voi mitään. Ja että rikoin tämän "älä uudelleen teksturoi tai edelleen jaa meshejäni" sääntöjä. ^_^; Ja taas päivitän aamukolmeltapuoli neljältä. Mahtia.

2 comments: