May 6, 2012

4 hiustyyliwä

Piti oikeasti jo aiemmin uploada tuo Skysims12 muuutta unohdin ^^U No MUTTA, isommat tavaralastit on kivoja vai mitä? :D

Klikkimällä kuvia lataukset/Download by clicking the pictures

SkySims Hair12


RoseSims Gift 83


Rosesims Pay 109


Sue_G Malehair2 (SueG = CherryND TSR:Stä)
Ja ne normit:

* Kuvat otti Royalblues
* Värit eri perheitten mukaan kansioituna, MUTTA ei familioidu eli valitettavasti väri ei vaihdu toiseksi saman kampauksen eriväriseksi versioksi hiusväriä vaihtaessa
* Sisältää pookletin naturaalit
* Ion värit (http://reinesdelorient.livejournal.com/3608.html)
* Meshit pakattu mukaan aina
* Vanhukset pitävät värinsä, mutta setissä mukana myös kaksi harmaata jotka löytyvät muokattujen hiusten alta
* Kuten aiemmassakin valkoinen saatavana myös blondina tai muokattuna (valitse jompikumpi)
* shrapnel löytyy setistä ruskeana nimellä "Shrapnel_brown" pidä joko se tai pelkkä shrapnel (löytyy mustien hiusten alta), ei molempia.
* Tarpeettomat/toimimattomat iät poistettu

2 comments:

 1. Teet selkeesti hyvää ja siistiä jälkeä, mutta en voi sietää noita ällösöpöjä japanilaissimejä (jotka on mun mielestä oikeesti tosi rumia) ja ne pilaa nuo mielessäni enkä vaan pysty lataamaan niitä D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noh en voi pakottaa ketään lataamaan tietenkään. :P

   Kuten crediteissä mainitsenkin kuvat ottaa ystäväni Royalblues, joka mielestäni tekee ihan loistavan hyvää työtä niiden kanssa. Jos itse olisin vastuussa kuvienkin ottamisesta niin en ikinä saisi postattua mitään koska en vaan jaksa avata peliä kuvienottoa varten. Toisin sanoen vaihtoehdot ovat joko säännölliset päivitykset Royalbluessin kuvilla, tai ei päivityksiä ollenkaan. Joka tapauksessa minä "tarjoan" hiustekstuureitani en simejä joilla ne esitetään. Vihaisit tosin varmaan minunkin simejäni koska tykkään tehdä niistä söpöjä joten luulen ettet taida tulevaisuudessakaan tulla löytämään täältä mitään mitä pystyisit lataamaan. Pahoittelen?

   Delete