Jun 8, 2012

Lisää silmiwä :3

Viime yönä uploadasin nämä jo Tumblriin mutta nyt postaan tännekkin~

Eli tällä kertaa miulla olis kolme pienehköä silmäsettiä tarjolla ^.^ Klikkaa kuvia ladataksesi

Ephemera's 090205 eyes suoristettuna

Tykkäsin näistä silmistä aina mutten voinut sietää sitä että ne ei katso suoraan eteenpäin joten en ikinä käyttänyt niitä. Sitten päätin että pärkele, mie suoristan ne! Ja niin mie sit tein XDEphemera NS eyes editoitu


Tää setti on toinen tälläinen "mää tykkään näistä silmistä paitsi en tosta tosta ja tosta yksityiskohdasta niitä." joten nekin joutuivat sitten käsittelyyn. En oo ihan varma tunnistaako niitä enää ylipäätään samoiksi silmiksi mutta tässä nyt kuitenkin vertailu kuva alkuperäisen ja editoidun välillä:Eli siis mie poistin tuon valon heijastuksen alareunasta ja vaihdoin ton heijastukset kokonaan toiseksi, tää uus valo on nyt otettu siitä aiemmasta silmäsetistä jonka postasin.

Icy Eyes:


Nää silmät on aika pitkälti pohjattu näihin silmiin Second Lifen marketplacessa. Alunperin yritin vain häikäilemättä siirtää sen tekstuurin suoraan simssiin tosta screenshotista mutta se oli ihan liian pieni kuva joten se ei toiminu ja niistä tuli tosi blurraantuneet. Päätin sit et uudelleen piirrän ne ja se onnistui jotenkuten. :3 Valitettavasti noissa toimii hyvin vain ihan vaaleat värit joten niistä ei ole kovin montaa eri värivaihtoehtoa, kaikki tummempi vaan näytti ihan karseelta. MUTTA jos joku haluaa niitä edelleen editoida ja värjätä niin olkaa hyvä :D (ja linkatkaa miullekkin koska haluan ne XD )

Ja lopuksi vielä bodyshop kuva kaikista:Ensimmäiset 8 on Ephemera 090502 edits, seuraavat 5 on Icy Eyeseja viimeisenä on NS editit.

Jokainen Rar sisältää: normaalin (eli periytyy automaattisesti jälkeläisille), genetizoidun (eli toimii kuten korvaavat silmät niin että vaaleat värit ovat resessiivisempiä kuin tummat), genetized&Townified (eli sama kuin edellinen mutta silmät voivat myös ilmestyä pelin luomille Townie hahmoille) ja maski versiot (eli siis löytyy maskien alta) Genetisoitujen kansioissa on readme tiedostot joissa kerrotaan mille luvulle ne on genetisoitu eli 1 on vahva geeni ja 2 heikko geeni.

Credits & Thanks:
  • Ihanat kuvat otti taas kerran Royalblues ♥
  • Originaalit NS and 090502 silmät teki Ephemera (joskin ne on siltä ajalta kun E-studio oli vielä olemassa... annettu linkki vie Ephemeran tämän hetkiseen blogiin)
  • Icy eyes err... Noh pohjatekstuuri ja idea crediti menevät .Insufferable Dastard. Second Lifessa. Ovat "uudelleen luotu" tämän .ID. Light Sensitive eyes- setistä :3

No comments:

Post a Comment