Jun 29, 2012

Rosen Gudai hiustyyli teksturoituna molemmille sukupuolille

Ihan ensimmäiseksi suuret kiitokset Yuxille joka ystävällisesti jakoi tekemänsä konversion miehille tästä Rosen kampauksesta ja Trappingille joka edelleen konvertoi hiukset muille ikäluokille kuin vain aikuisille ♥


Lataa naisversio


Lataa miesversio

Varoitan etukäteen että nämä hiukset ovat tosi pitkät joten hyvin todennäköisesti niitä käyttäessä pelissä ne voivat taipua vähän miten sattuu. Alla vielä kuva hiuksista takaa (Tuo kuva muuten innoitti kuvaajani Royalbluesin aloittamaan sarjakuva projektin joka kannattaa varmaan jokaisen uteliaan käydä kurkistamassa :D Kakkososa on täällä.)


^ Tässä kuvassa näkyvät rumat viivat on nyt korjattu ennen kuin uploadasin tämän tänne. Ne näyttivät bodyshopissa niin mitättömiltä että arvelin etteivät näy pelissä mutta valitettavasti olin väärässä. Nuo siis olivat jo Rosen alkuperäisessä versiossa joten en voi kuin tuntea myötähäpeää siitä että alkuperäisestä joku on ihan oikeasti maksanutkin....

Normaalit kiitokset ja kreditit:
  • Kuvat otti Royalblues
  • Yuxi konvertoi hiukset miehille ja Trapping lapsesta ylöspäin muille ikäluokille
  • Textuurit ovat Pookletin
  • Color actionit Pookletin ja Ion
  • Sisältää Pookletin naturaalit värit ja Ion värit sekä Pipebomb-, Mailbomb-, Timebomb- and Smokebomb-harmaat (viimeinen on Hat-plays-simssin väri käsittääkseni?)
  • Binnattu, ei familoitu ja vanhukset pitävät värinsä. Toimii lapsesta vanhukseen muttei taaperoilla.

Lisäksi päivän hämmennyksen hetki:

^ Kuva siis box-tilin statuksesta juuri nyt. Olen virnuillut koko päivän ihan onnessani kun huomasin ton koska en todellakaan odottanut että näillä mun retekstuureillani voisi olla ihan oikeasti menekkiä - niin moni muu tekee niitä myös ja mie oon vaan tälläi pieni tuntematon ei-kukaan omassa nurkassani. Joten kun näen että joku ihan oikeasti lataa noita tiedostoja niin kyllä se hymyn tuo naamalle :3 Ai niin ja kertokaa toki heti jos miulta loppuu bandwidth niin uploadaan sitten tiedostoja vaihtoehtosiin paikkoihin (dropbox, mediafire)

No comments:

Post a Comment